Inspiration?

Har städat en del, och börjat röja ur garderoben, en massa saker som ska bort bort bort! Har massa kläder över som jag inte använder längre, funderar på att sälja.. bloppis har man ju hört är populärt, något som vore intressant kanske?

Satte mig ner med gitarren nyss och kom på något litet & fint, spelade in det snabbt och ganska fort tog inspirationen slut. Bara sådär. Pang, bom! Har hänt jättemycket på den senaste tiden, och jag har förstått att jag är totalt oinspirerad. Jag bor på ett ställe jag absolut inte vill bo på längre, jag har inget jobb utan söker bara jobb hela dagarna, och ja, that's it. Har inte så mycket att göra helt enkelt, och att inte få se massa nya platser och få uppleva diverse gör ju att inspirationen inte finns. Det är skittrist får jag ju säga!

Riktigt frustrerande, men jag sparade det jag spelade in, och ska se om man kanske kan få fram någonting imorgon och fortsätta på det! Hoppas det.. för den började faktiskt riktigt fint!

Tänk om man hade varit italienaren som vunnit 1,5 miljarder? Haha, "bara" 100 miljoner hade räckt för mig! Då hade jag rest till Irland, köpt mig en Mini Cooper, åkt till London, shoppat, bjudit med familjen på valfri lyxkryssning.. försökt uppleva mycket nytt, och få ny inspiration. Men jag borde ju kunna fixa det utan pengar.. eller hur? Hoppas det kommer snart.

Något bra på tv ikväll ni kan tipsa om? Hade uppskattats! ♥

1 kommentarer
Postat av: Johan

Försök att kanske använda dig av din nuvarande situation till att kanske få ihop en text? Bara ett tips...kram

2009-08-23 @ 20:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0