Blackberry

Varit en lång dag idag faktiskt!

Fick hem mitt nya simkort idag från Telenor, ville ha kvar samma nummer som förut så det tog två dagar innan jag fick det. Så nu har jag äntligen satt igång min älskade Blackberry ♥ Lätt den bästa telefonen, helt underbart! Så har suttit och lekt med den en massa nu, inställningar, kontakter, musik (grym mp3 i den!!!), kamera och en massa. Jag älskar den helt enkelt!

Var hos frisören idag. Han klippte av någon cm, håret kändes verkligen levande efteråt. Det var ju trots allt 5 månader sedan jag var där sist, och när man har naturligt torrt hår pga. det lockiga, så måste man klippa de yttersta topparna.. lite oftare än 5 månaders mellanrum i alla fall, oops! Men nu mår det bra, och jag ska tvätta det imorgon, platta och göra det fint, för imorgon får vi sällskap här hemma. Vi ska ha middag här hemma för lite vänner, vilket ska bli jättetrevligt. Jag har för övrigt bestämt efterätten.. Kan ni allvarligt talat gissa vad det är jag har valt? Känner ni mig gissar ni rätt kan jag avslöja, haha! ;)

När jag var hos frisören idag tänkte jag också på vad man kan göra med håret till hösten. Jag vill göra något, men inte roströda/guldiga slingor, för det är INTE jag. Jag är den typen som går åt det mer kalla hållet i färger; svart, mörkblå, silver osv.. inte brunt, rött, guld osv.. Men ja, det får väl bli någon svart toning eller något för att piffa upp det lite. Eller är det någon därute som kan ge mig lite förslag? Hade uppskattats ♥

Ikväll verkar det inte komma något speciellt på tv. Tråkigt! Kunde inte se färdigt filmen igår kväll pga. mitt migränanfall.. typiskt. Sätter kanske igång någon film? Hade varit mysigt. Har ju "Braveheart" här hemma på dvd.. Hmm!

Puss! ♥

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0