Juldagen.

Underbart det är att vakna upp till solsken i ansiktet och en spinnande katt vid sidan om. 

Hade det mysgt igårkväll. Fick så fina julklappar av familjen. Bland annat en DVD med Magnus Betnér ( en utav mina absoluta favoritkomiker.. haha ), och en jättefin optisk enhet av min pappa och bror till min nya Mac Mini. Hur smidigt som helst. Så igår lirade jag The Sims Medeltiden på 42" skärm... heaven. Problem har jag dock. Hittar inte mitt The Sims 3 Original. Pina för mig. Kan inte ens komma på vart den möjligtvis kan ha tagit vägen! Har letat och letat.. men det känns som om ju mer man letar, desto svårare blir det att hitta den för man blir bara irriterad. Haha. Nåja, den dyker väl upp när den är redo hoppas jag.

Är riktigt seg idag, antingen så blir det häng i Malmö ikväll eller så blir det filmkväll hemma bara. Jag vet inte alls vad jag är sugen på just nu, är bara trött och seg. Så får väl se.

Ska iordningställa pappas iPad nu. Han ville uppdatera den och bad om hjälp så sött. De ställer alltid upp för mig, så det är det minsta man kan göra tillbaka.

I veckan drar det igång igen med lite fart. Bland annat en intervju på tisdag... kommer dyka upp något spännande här snart, men jag får inte avslöja ännu. Men snaaaart! 

Fick ni fina julklappar? ♥


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0