14 juni '10

FAN.


Vaknar av att Handelsbanken i stan ringer mig: "Hej Madeleine. Har precis fått in uppgifter om att ditt VISA-kort blivit kopierat så jag har spärrat det." TACK! Puh vilken jävla tur. Dem hade inte tagit någonting som tur är. Jag ger mig fan på att det är uttagsautomaten i Landskrona vid Ica Kvantum, för det är bara den jag tagit ut pengar på och det känns lite opålitlig. Aldrig mer den för min del iallafall. Får ett nytt kort om 4 dagar. Känns lamt utan nu kan jag lova. Får åka in till banken och ta ut pengar.. wihoo.

Idag ska jag iallafall umgås med Ida. Runt 15 tiden ska vi till Nova Lund och mötas där och bara bry oss om varandra. Så jäkla gött det ska bli alltså.. saknat henne.

Saknar redan SRF också, och nästa år är det redan bestämt på samma camping iallafall, haha. Ska bli sjukt kul, undrar vilka band som kommer nästa år?

Nu ska jag äta upp min frukost och göra mig lite iordning. Bilderna från dessa dagar får jag helt enkelt hinna med senare idag, igår slocknade jag på soffan.. haha.

Innan jag går vill jag dela med mig av en jätterolig nyhet. Klicka er in HÄR och kolla under den 5:e juli. Diggiloo gästar Lotta på Liseberg, vilket betyder... TV! Det ska bli spännande hörreni.

Puss & kram! ♥
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0