Shoes

För ett tag sen fastnade jag för Acne's nya snygga boots, men 2500kr känns verkligen inte som ett alternativ. Jag började söka efter kopios, DinSko brukar ha hyffsade... kostade 500kr och kändes ganska plastiga, så jakten fortsatte...

Jag gick in på Skopunkten och hittade ett par skor som var det ENDA paret kvar, i storlek 36.. lite för små, attans! Visade sig att dem var otroligt populära. I hyllinge hade det kommit människor från Halmstad för dem skorna (!).

Skorna var nästan det enda som fanns i mina tankar.. åh, dem hade varit perfekta nu till hösten, minst sagt. Så jag ringde runt lite till Lödde osv men dem var verkligen slut.. storlek 37 är ju en populär storlek också.

Okej, Malmö borde ju ha kvar tyckte jag, så jag ringde. DEM HADE!!! Vad skulle jag nu göra? Lägga undan? Hur skulle jag ta mig dit? Åh! "Lägg undan dem under dagen, TACK", sa jag. Sen la vi på.. hur skulle jag nu ta mig dit då? Som ett mirakel från ovan, ringer Niklas och vi bestämmer oss för att besöka Malmöfestivalen (men det öste så mycket så det blev en lång fika istället), och då kunde vi köra inom Skopunkten och köpa hem skorna.. LYCKA!!!

Hahaha, sjuk resa för ett par skor, eller hur? Men Niklas gjorde det möjligt för mig att förenas med skorna med stort S för denna hösten. Jag kan gå i dem i timmar, dem är snygga till både jeans och klänning, och helt ärligt tycker jag dem är så mycket snyggare än originalet för 2500kr. Så det så!


Det är ni och jag i höst, vi har varandra... Jag? Knäpp? Nääädå.



0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0