090929

God Förmiddag!

Idag är det en solig och fin dag, det känns nästan som en vårdag. Underbart! Idag ska jag dock jobba från kl 15 - 20 idag igen, men måste ta bussen redan kl 12.11, för att mamma måste tyvärr ha bilen och hinner inte köra mig, så det känns ganska drygt.. Men nåja, sen är jag ledig imorgon och på torsdag. Fast imorgon ska jag och en kollega till Köpenhamn och gå till något som heter Skat Öresund och få danskt personnummer, uträknad skatt osv osv, så det ska bli skönt att ha det gjort. Sen ska jag & Niklas repa såklart, även på torsdag!

Idag kom posten väldigt tidigt, och jag blev jätteglad för min nya bok och Twilight filmen jag beställde kom idag. Ska nog se Twilight ikväll när jag kommit hem.. det kommer bli sent, men det gör inget. Jag MÅSTE. Hahaha! Beroende någon? x)

Ska nog sätta mig i soffan och läsa lite tills bussen går, har drygt en timme kvar.. SÅ segt att sitta och behöva vänta på att få åka iväg till jobbet, haha! Men vad gör man..


Nya boken, endast 34kr för en pocket på cdon.com


Nya dvd:n "Twilight" ♥



1 kommentarer
Postat av: Frida.

Visst är dem underbara?:)

Ja, Decode är ju bara för grym för att tala om!

ÅÅÅÅ hoppas det kommer en femma av serien twilight. Det har vart lite tissel & tassell om det och för mig som har läst den sista känns det nästan själklart att det Mååste komma en femma. haha håll tummarna! Mår du bra annars?:)

2009-09-29 @ 21:34:55
URL: http://marijama.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0