091031

LÖRDAG!

Jaa, det är lördag, och idag lyckades jag sova lite extra länge utan att få huvudvärk. Totalt underbart, 10.20 klev jag upp! Så himla skönt att bara få sova.

Så idag ska jag ta det väldigt lugnt. Hade velat sticka iväg och shoppa massa höstkläder nu när lönen skulle kommit in, men det sket ju sig en bra aning. Himla tråkigt.. Men imorgon är det återigen jobb, från kl 12 - 18, så det blir att hålla sig hemma idag och ta det lugnt. Får ta tåget redan kl 10.22 från landskrona så får gå upp tidigt. Men det är ganska lugnt för mig ändå, har inget planerat imorgon ändå.

Har iallafall fått två sångjobb nu i november, under samma vecka, samma ceremoni. Av en ren slump kanske, men jag har bara sjungit på en begravning i mitt liv, och nu dyker två stycken upp under samma vecka, två dagar emellan. Konstigt? Jag vet inte, men det känns som en ära att dem valt just mig som ska få sjunga. Ska sjunga jättefina låtar, så det kommer nog bli fint.

Jag sjöng "I will always love you" på min farfars begravning, det ville han så gärna, och folk har frågat mig hur fanken jag klarade av det. Ja, när det är någon annans begravning kan jag faktiskt bara stänga av mina känslor och bara sjunga fast ändå med känsla, men jag fokuserar liksom inte på att någon ligger där och ej längre finns.. då hade man brytit ihop. Men, jag stod bredvid farfars kista, men jag försökte tänka på allt positivt istället för att han faktiskt var borta, också kämpade jag mot tårarna som tusan för att jag visste att han så gärna ville det, och jag klarade det. Det kändes, och känns fortfarande bra att jag kunde genomföra det för hans skull.

Nu ska jag läsa dagens Kvällsposten och bara ta det lugnt ett tag. Mamma skulle iväg och köpa blommor, kanske hänger med henne lite snabbt på det för att få lite luft iallafall!

Love

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0