Fars Dag

Grattis pappa på fars dag!

Tyvärr är inte pappa hemma idag, utan han spelar på Ålandsbåten för tillfället, men han kommer hem imorgon, så vi får fira Fars Dag imorgon istället! Men det är alltid något. Vi älskar dig iallafall, och hoppas du kommer tycka om presenten du ska få.. vad det nu kan vara? Haha!

Idag hade jag dubbellektion hos min sångpedagog i Malmö, och WOW vad det gick bra! Alltså, herregud. Det är helt galet! Idag lyckades jag lägga till ungefär en halv oktav NER! För mig som kan räknas som sopran för de flesta så är det väldigt mycket, helt fantastiskt! Jag & min sångpedagog har jobbat en del med det lägre registret, men idag gjorde vi verkligen ett grundjobb så att säga. Jag hade även med mig Christina Aguileras låt "Walk Away" som är en GRYMT bra låt. Den går ganska lågt i början, och sen väldigt högt. Det höga fixar jag utan problem, men att få det låga att låta snyggt är utmaningen i detta fall. Det ska bli så spännande! Älskar den låten, och hon gör den verkligen BÄST av alla, så tänker inte ens försöka jämföra mig med henne, men jag skulle vilja göra låten á la Madeleine Liljestam!  

Efter det stack jag och mamma till Center Syd en runda för att kolla lite, jag behöver nämligen en tjockare vinterjacka och ett par tjockare stövlar/kängor hade ju inte heller varit fel. Vad kom jag hem med då? Ett par riktigt bra skosulor. Hittade verkligen ingenting! Haha! Men sen har man en bad day för övrigt också, så ja.

Det är snart mat, och det blir mammas hemmalagade köttbullar med potatis, ska bli mums det där! Sen är det Parlamentet ikväll som gäller. Blir inte uppe så länge, ska upp och jobba imorgon. Börjar 10 så det blir att ta tåget redan 08.22.. Jag vill soooooova.

Nu ska jag häcka framför tv:n. ♥





1 kommentarer
Postat av: C

Hehe, att börja 10 är inte farligt, vissa börjar 5:30 på en måndag morgon. Det kallar jag tidigt :P Jag är en av de som börjar så tidigt iaf Hehe.

2009-11-08 @ 18:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0