2009.05.23

Hann inte skriva någonting imorse, för jag var tvungen att sticka iväg snabbt som attans till min sånglektion i Malmö!
En lördag i malmö betyder ingen parkeringsplats, så ett bra tag körde jag & mamma runt och letade och letade utan framgång... till slut var vi nära på att ge upp, men då hittade vi en plats som krävde att mamma skulle fickparkera.
Jag skojar inte när jag säger att vi skrattade oss halvt ihjäl. Fy fan så illa det gick. Hon var uppe på trottoaren och vände och hade sig.. Hahahaha! Men det löste sig till slut och vi hamnade helt perfekt, man kan om man vill!

Hade en helt underbar sånglektion med min kära sångpedagog Maria.. som jag saknar henne mellan gångerna, hon är som en storasyster! Idag jobbade vi både tekniskt, och även med låttexternas innebörd. Vi jobbade på en helt annan nivå idag, för hon tyckte att det var dags att jag gick vidare nu! Så det kändes verkligen skitbra!

Efter sånglektionen bar det av mot Center Syd! Vi skulle handla massa mat på Willys, sen blev det även en snabb runda inne på själva Center Syd, och jag hittade faktiskt lite! Jag hittade en snygg t-shirt på rean på Gina Tricot, 49 kr! Den populära, skitsnygga jeansjackan från Gina Tricot beslutade jag mig för att köpa också för 349kr, och sen blev det även en skitsnygg hatt inne på Carlings för 199kr, den sista svarta! Haha! Får se sen hur det ser ut när jag plattat håret.. kanske ser ut som en idiot i den, haha!

Nu blir det snart mat, sen ska jag faktiskt städa.. Tiden rinner iväg idag känns det som!

Här har ni inköpen idag, jag är meganöjd! (Ursäkta de dåliga bilderna..)


1 kommentarer
Postat av: michelle

Jo jag har redan ögonfransböjare, men den håller inte ändå.

Ska gå och fixa mina ögonfransar hos någon studio, tror det fanns i hbg, där dem värmer dem och sånt :p

2009-05-23 @ 22:56:07
URL: http://smjb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0