8 december '09

Hej allihopa!

Hoppas folk mår bra idag! Jag själv har blivit lite sämre, min förkylning håller väl på att gå över, men nu är det slutspurten känns det som. Men jag är ledig idag iallafall och tar det bara lugnt, jätteskönt.

Har ringt lite viktiga samtal nu på förmiddagen, och även samtalat med Telenor. Jag brukar nämligen fylla på min telefon med deras tjänst Messa Mera för 150kr. Men de pengarna tog slut snabbt, men jag ville ju ändå ha kvar mina 3000 gratis sms, så jag fyllde på med en vanliga 100kr värdebevis.. så sen dess har jag sms:at som vanligt till folk, och igår får jag ett saldo sms (ej fått något sms med information eller något för övrigt), som säger att jag har 18 spänn kvar..

Så berättade Telenor för mig att när jag laddar med 100 vanliga kronor så försvinner alltså alla de gratis sms:en jag redan betalat en gång för. Dåligt? JA. Jäkla idioter.

Suck.. man blir så trött på sådana onödiga grejer. Så nu får jag antagligen ladda telefonen med tjänsten Messa Mera igen för 150kr, måste ju ha pengar på telefonen och ringa för ifall något händer.

Ska snart bege mig snabbt till kiosken, ska göra en tjänst åt min mor, och efter det är det bara soffan som jag kan se på dagens schema faktiskt.

Har dock ett dilemma, inte helt ovanligt för att vara mig. Jag har bestämt mig för att köpa ghd-plattången. Men jag har två olika jag väljer mellan.

Det rosa paketet där man bland annat skänker en summa till Rosa Bandet, men den andra är bara själva plattången, men den är mycket bredare vilket sägs vara bättre för någon med tjock och lockigt hår, som mig alltså.. Den rosa är nog verkligen inte sämre, men vill ha en som är ultimat för mitt hår. Någon som kan hjälpa mig?


1899kr, ghd.


Eller hela detta paket för 2099kr.. men med smalare plattång. Hmm..

 

 

2 kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag hade nog tagit den smala, iaf till mitt hår, mkt lättare att använda än en som är bred om man plattar håret rätt, jag har gjort fel nu typ forever haha drf mitt hår tagit så lång tid förr, men ja haha nu yrar jag känner jag, men så hade jag gjort iaf ;)

2009-12-08 @ 13:47:28
URL: http://egodiiva.bloggsida.se
Postat av: C

Naww, men så det kan vara nu i vintertider. Krya på dig vännen. Kramar

2009-12-08 @ 14:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0