Ny vecka!

Denna vecka inleddes med en sånglektion i Malmö.

Har haft en toppenhelg. Ullared var nästan lika med döden, men hittade lite saker jag verkligen behövde så det kändes ju ändå bra i slutändan, utan Ida med mig hade jag inte orkat, haha.

Middagen på Jensens i Malmö blev så mysig med alla mina vänner. Det var toppen, även om det var så varmt att döden gjorde sig påmind igen. Däckade rätt bra när jag kom hem faktiskt..

Igår när jag väl fyllde år stack jag och jobbade en stund på Lucy's, sen begav jag mig hem för att käka med familjen och min fasters familj. Mamma hade lagat supergod mat och fixat en massa... tusen tack, era gåvor var fantastiska. Fick bland annat en kaffebryggare. ÄNTLIGEN! Inte hittat den rätta men denna som mamma hittade nu var grym.

Idag ska jag städa lite, ta det lugnt, imorgonkväll är det jobb så imorgon förmiddag tänkte jag vara lite effektiv med musiken iallafall.

Måste återigen nämna min vän Robert Lukian. Han kom vidare igår igen från True Talent, och jag är så fruktansvärt stolt över honom. På söndag röstar vi igen, okej? Han MÅSTE vinna! Han är bäst. Han gjorde ett så extremt proffsigt framträdande igår. I'm proud. ♥

1 kommentarer
Postat av: Anonym

Du får inte glömma bort honom i Idol ju!

2011-09-19 @ 22:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0