Surprise!

Idag kl 15 var det överraskningsfest för vår scentekniker Pernille från Wallmans. Det var underbart att se hur glad hon blev, men jag stannade inte så länge för jag är fortfarande väldigt trött och sliten i kroppen efter att ha jobbat trots all feber och sjukdom, så jag vände hemåt efter ett tag, men det var så mysigt.

Har försökt titta på ishockeyn men internetuppkopplingen här är usel visade det sig, och nä, vi har ingen TV här. Så jag fixade film istället och har kikat på det. Har dock ännu en gång kommit underfund med att jag antagligen är rätt känslig mot laktos... mår inte alls bra nu efter lite mjölkchoklad eller mjölk. Mår mycket bättre när jag käkar nyttigt och bara dricker vatten, såklart, men det är extremt stor skillnad, så det där tänker jag hoppa from now. Klart man kan unna sig ibland, det har jag inget emot, men nu har jag verkligen känt en extrem skillnad på hur kroppen kan må, och jag väljer det nyttigare alternativet... haha. De som verkligen känner mig tror jag har blivit knäpp nu, jag vet, och det kanske jag har också?

Imorgon är det måndag, och då är det jobb på Wallmans, på tisdag lämnar jag Norge för ett par få, men underbara dagar. Längtar!

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0