Godnatt

Hemkommen från jobb, känner mig lite sliten. Men skönt att veta att nästa vecka innebär i princip inget jobb, bara på tisdagkväll efter att ha tatuerat mig hela dagen... ska ta SÅ tillvara på de dagarna och bara ta det lugnt och göra vad jag än känner för, I need it.

Började rensa lite bland kläder idag också, kan omöjligt ta med mig allting till nya lägenheten.. och oj vad mycket kläder det är jag i princip aldrig användt. Funderar på att låta vem som än känner för det komma hit och rota igenom allt, för jag kan inte behålla det ändå. Någon intresserad? Sjukt fina kläder, vissa har t o m lappen kvar, men jag orkar inte och hinner inte hålla på med tradera nu.

Nåja, läggdags nu. Imorgon jobbar jag 11.30 - 16.00, sen hem, göra sig iordning, flyttpacka lite (mycket att gå igenom), och sen ska jag till min fina Ida i Malmö för att käka middag på kvällen. Ska bli mysigt.

Godnatt ♥
1 kommentarer
Postat av: Filippa

Jag är jättenyfiken på dina kläder!! :) Hade gärna tagit mig en titt på det om du inte gjort dig av med dem redan! Skicka ett sms så jag vet :) PUSS!

2011-06-21 @ 12:58:24
URL: http://satira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0