Fin dag och TV!

Godkväll.

Nu har jag äntligen haft lite tid och fixa med bloggen, någon som tycker det ser konstigt ut eller ser allting okej ut iallafall? Ska bara välja ny profilbild i skrivande stund.. haha.

Idag började jag jobba 11.30, men innan dess stack jag inom Elgiganten som ligger i närheten och skulle kika på en TV jag hittade på internet igår. Den var okej, men biträdet som hjälpte mig var asgrym på tv-apparater och hjälpte mig att förstå skillnaden, framförallt SE skillnaden. Han berättade om 50hz tv som den var och förklarade att den visar inte lika många bilder sekunden som en 100hz gör, och jag såg skillnaden... så enorm skillnad. Så jag lade till 1000kr och fick en grym tv med mig hem. 42" LG som ska få pryda en del av min nya lägenhet som jag flyttar in i den 1 juli, om jag längtar! Att få inreda allt preciiiiiis så som jag vill ha det, känns lyxigt.

Det bar av till Lucy's iallafall för jobb fram till kl 22, gick bra idag. Riktigt bra! Så imorgon jobbar jag 12 - 16 (öppetiderna imorgon för övrigt), sen hem, duscha och sen mot Malmö för middag och övernattning hos min fina Ida. På måndag drar jag till Danmark för en studioinspelning, lär inte ta hela dagen, för brorsan och jag ska se Baksmällan del II på bio på kvällen, ska bli sjukt roligt.

Nu är det sängen som gäller, jag lär däcka.. är så trött.


Nya tv:n... ♥

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0