Ljuset i slutet av tunneln...

Tar tag i min krage. Drar upp mig själv. Rättar till kragen. Skakar lite på huvudet. Ger mig själv en örfil och säger; "Skärp till dig. Nu.".

Alright! Vaknat upp, rätt trött, men brjar tidigt på Lucy's idag. Hoppas nämligen på att få gå lite tidigare idag så man kan ha en lördagskväll.. var ju otroligt längesen sen sist.

Jag har så otroligt mycket att göra. Igår bestämdes listan med låtar inför giget på Helsingborgsfestivalen. Jag kommer vara där den 28-29 juli i Showtältet och uppträder från kl 19 - 01 ungefär i perioder. Ska bli riktigt, riktigt häftigt. Så nu pluggar man massa låttexter när man inte är på Lucy's, och även där försöker man ju lite diskret sjunga sig igenom ett par låtar i sin ensamhet.

Var inne på en loppisbutik igår som finns här i Landskrona. Jag har länge letat efter en gammal bibel att ha som bara ligger öppen (ni som inreder i Shabby chic vet vad jag pratar om...), och igår hittade jag Den med stor D. För ynka 10kr blev den min, och är från 1874. Den är så sjukt fin. Dålig bild nedan, men bättre än ingenting.

Nu ska jag snart köra iväg. För övrigt; Åh vad jag längtar till hösten. Inte vädret som kommer dock, men hösten då lite pusselbitar faller på plats...


The Book.. vid mitt fönster.
1 kommentarer
Postat av: C

Aaaahhhh, The Book of "Eli"!

2011-07-25 @ 21:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0