Lägenhet

Vilken fart det har varit idag. Fullt upp. Fram och tillbaka. Haha!
Hämtade nycklarna och allt som behövdes för att måla om en enda ful vägg i lägenheten. Killen innan mig hade valt någon konstig ful brun färg, som visuellt sätt förminskade rummet och skitade faktiskt ner det. Då valde han alltså brun fondvägg till ett vitt rum... eh, det fungerar inte. Om väggarna hade varit i beige eller vanilj, fine... men inte kritvitt. Haha, men nu är det helt okej iallafall. Ska inreda mitt i shabby chic stil, och har samlat på mig lite möbler hittills iallafall som är så fina. Ska bli kul!

Jag och pappa ska spela på bröllop imorgon, har övat inför det nu. Ska lira lite dator nu, säga lite farväl till den underbara iMacen här hemma ( kommer åka hem ofta när man har ledigt bara för att spela på den... men säg inget, haha).
Så imorgon blir det bröllop, hem och vända, byta om och sen till jobbet. För imorgon är det Elvis-kväll på Lucy's, så full fart från kl 17.30 tills stängning! Känns dock lite tråkigt.. min mamma fyller år imorgon, och jag uteblir från det firandet, men antar att that's life. Underbara mamma blir iallafall inte sur, hon om någon har förståelse. ♥

Nu ska jag spela. Om ni slog en tanke på; "Vad är shabby chic för något?", då kommer lite inspirationsbilder här nedan. Dock kommer jag inreda med några svarta detaljer..

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0