Alltså, va?

Vet ni vad?

Idag har det varit en sjukt märklig dag. Jag var helt död imorse, vilket dock beror på att jag sovit alldeles för lite och jobbat för mycket den senaste veckan iallafall. Men, jag klev upp och allting gick som det skulle. Tog tåget till Helsingborg där bussen till Göteborg skulle gå kl 10.15, men den var en halvtimme försenad. Damn it.

Kom iallafall fram och körde testplåtningen som gick bra. Men det konstiga är att... på bussen satt jag och skrev i min kalender. Jag hade inte datorn med mig för det behövdes inte. Jag skrev in att idag skulle jag ta bussen 17.50 hem till Skåne igen. Väl hos Odium frågade fotografen mig: "När var det din buss gick igen? 17.50?", jag svarade ja då jag skrev det i kalendern innan (taget från minnet).

När jag blir avsläppt 17.30 på stationen får jag en klump i magen. Jag måste ha ett sjätte sinne för det är inte första gången jag får den känslan och den stämmer. Min buss hade redan gått, den sista bussen innan nattabussen med byte vid midnatt. 17.05... jag hade i mitt huvud vänt de två sista siffrorna, men hur kunde även fotografen ha gjort det när jag i ett mejl (som jag kollade nu) faktiskt skrev 17.05 till henne också? Supermärkligt. Jag fick iallafall panik, stack mot tågen och där fanns ett tåg som precis skulle stänga dörrarna som var ett tåg till Helsingborg/Malmö som var försenat i TVÅ minuter, precis innan de stängde klev jag på och fick betala för en biljett ombord. Kunde blivit en snuskigt dyr historia, istället blev det bara en dyr historia.

Sura pengar, men jag är så glad att jag är hemma. Man kan inte låta bli att fundera över varför? Tur i oturen.. men att vi tänkte likadant? Jag förstår inte. Jättemärkligt.

Men, som sagt.. nu är jag hemma och sitter i soffan med mamma som sällskap. Känns gött det här faktiskt. Imorgon blir det till Malmö för sånglektion.. hur orkar kroppen egentligen? Märkligt även det, men fascinerande.

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0