Fantastisk måndag.

Wahoa, vilken måndag jag har haft.

Vädret har varit helt fantastisk idag. En extremt fin vårdag. Jag började med att sticka in till Claudia i stan och klippa mig, det blev sjukt bra. Allt slitet är borta och hon klippte upp det lite, för mig känns håret kort, men flera stycken har idag påpekat att jag har rätt långt hår.. jo, men efter att ha tagit ut extensions och klippt topparna, några cm, så känns det überkort. Haha! Nåja, fräscht är det nu iallafall, känns bra. Har t o m haft dåligt samvete för mitt hår, haha.

Sen mötte jag upp bästaste Frida. Hon bor i London och pluggar, jag jobbar i Oslo.. när ska vi ses liksom? Men nu är vi båda hemma och det känns bara LOVELY! Hade en mysig fika och gick och kikade lite i butikerna. Sen fick jag köra iväg till min massör Christin på Face & Body i Landskrona. Hon är så grym. Jag insåg idag ännu en gång hur jäkla stel jag är och jag har fått en liten muskelskada vid ländryggen pga. jobbet, men det ska nog bli bra. Hon har mycket kunskap och framförallt så har hon gåvan i sina händer, plus att det är billigt. 350kr för 30 minuter. Perfekt.

Idag var det inte heller någon dans pga. påsklov, så jag bokade in mig på spinningpass i byn bredvid, och nu är man nyduschad och fräsch. Hyrfilm lyxade vi även till det med... brorsan och jag valde filmer. Ehrm.. blev 3 skräckisar. Typiskt oss, meeeen det blir nog bra!

Var med i Kvällsposten och HD idag också ang. konserten igår. Jättekul! En duktig fotograf vid namn Rickard Nilsson var där och fotograferade, han lyckades även hitta mig under Diggiloo i sommar. Trevlig och väldigt duktig människa det där.

Nu, soffhäng och film. Jadå! ♥

Blir Paranormal Activity 2 vi börjar med... spännande.




0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0