Snart hem

Det var några dagar sen sist, men tiden går ganska fort här faktiskt.

Jag slutade med mitt penicillin för några dagar sen, men någonting är verkligen på tok. Känns som om jag kan ha ett sår i halsen, jag är röd och irriterad och har börjat bli lite svullen nu faktiskt, märkligt. Förstår inte vad det kan vara? Halsflussen är ju över.. Någon som kan tänka sig veta?

Idag är det jobb igen, har börjat komma in i serveringen iallafall. Lyckades bära ut 5 stycken förräter, 3 varmrätter och 5 efterätter.. målet nu är 4 varmrätter (dem är ju så tunga...). Men det känns kul att utvecklas, verkligen!

Vi fick reda på att på måndag är det för få inbokade så det blev inställt istället, vilket betyder att jag har redan bokat en biljett hem på söndag morgon och reser tillbaka på måndag natt då alltså, känns underbart att få komma hem och t o m fira Fars dag! ♥

Är det någon som vet vad felet med min hals kan vara så får ni jättegärna dela med er av tankar, känner mig så hjälplös.. det är fruktansvärt att inte veta om man klarar av att sjunga nästa låt eller inte i showen, hur mycket stöd man än har..



0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0