More than words

Nu har solen gått och lagt sig.

Eller molnen har återvänt kanske är rättare sagt. Det är iallafall ingen sol som tittar fram längre tyvärr, men jag hoppas det kommer tillbaka imorgon, då ska ju jag & min Ida på äventyr igen. Jag längtar!

Har äntligen städat upp en hel del på mitt rum, ibland vet jag inte alls vart jag ska lägga vissa saker. I och med att jag har snedväggar så kan jag tyvärr inte ha hyllor (som jag SÅ gärna skulle vilja ha), så det får bli förvaringslådor och skit sålänge. Längtar tills man slipper de där snedväggarna, än idag efter alla år kan man fortfarande slå i skallen i dem ibland, haha. Otroligt.

Har efter väldigt lång tid återförenats lite med min gitarr. Det var så längesen jag bara kunde sitta och plinka lite, och jag är inte suverän, men jag tycker det är kul att plocka fram en låt, sjunga och kompa mig själv.

Har lyssnat på låten "More than words" med Extreme. Älskar den. Den är så mysig, och videon tycker jag är underbar på något sätt, men det kan vara för att jag är en äkta sucker för svart- och vitt, kvittar om det är bilder eller video.







1 kommentarer
Postat av: Ida

Helt underbar låt! Hade kunnat lyssna på den 10 gånger i rad men det gör jag inte, hade nog inte blivit så poppis bland grannarna då ;)

2010-03-04 @ 16:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0