Intervju

Intervjun gick ju klockrent!

Vi hade en supersnäll kille som intervjuade oss, Linus hette han. Jag blev skjutsad till Malmö tillsammans med Sofie av hennes morföräldrar, världens underbaraste människor liksom. Att dem ens gjorde sig besväret, det uppskattas.

Väl där träffade vi Hedvig och vi alla blev glada över återföreningen (efter två dygn typ, men ändå!), vi blev glada! Sen blev vi fotograferade och sen gick vi till Kvällspostens huvudkontor i Malmö och blev intervjuade, och det var en superbra intervju. Avslappnat och trevligt!

Sen satt vi snabbt på donken och åt lite tillsammans och snackade skit, och interna skämt såklart! Sen var Sofies morföräldrar så UNDERBARA och hämtade oss, dem var nämligen kvar i Malmö under tiden, och körde mig hem. Hur fina människor kan det finnas egentligen? Så TACK till er!

Nu sitter jag här hemma och ska syssla med förberedelser inför spelningen imorgonkväll! Sen tror jag även att intervjun kommer ut redan imorgon, men när jag vet mer kommer jag berätta, tror inte det kommer bli en liten intervju faktiskt!

Vi hörs senare!

1 kommentarer
Postat av: C

Den skall jag allt ta och läsa :D

2010-03-24 @ 00:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0