10 januari '10

Heeej återigen!

Saknat mig? Hehe.
Jag är alltså hemma igen, efter en ganska lång, men fantastisk dag får jag ju säga. Gårdagen var fullkomligt underbar med min kära vän Ida. Hon är en sådan fantastisk människa, man kan ju inte göra annat än att se upp till henne och avundas hur underbar hon är!

Vi kolla lite film, serier och snackade en hiiiimla massa.
Det var så himla skönt att bara sitta och snacka. Sen åt vi ju såklart, tacos blev det! Det var mums, men mina tortillas bröd jag köpte var patetiska. Verkligen patetiska. Man fick plats med en matsked köttfärs.. det var tortillas bröd för bantaren kan jag säga. Haha! Sen blev det ju lite.. marabou.. Det var gott.

Nu idag hämtade mina föräldrar upp mig, för jag sov ju hos Ida, och sen nu kl 12 idag skulle jag till min sångpedagog, så dem körde mig dit. Gulligt! Hos min sångpedagog gick det helt fantastiskt.. WOW! Jag tog så låga toner som jag aldrig trodde jag skulle klara, och det var med klar röst! Lät inte kvävt eller någonting. Det kändes så himla häftigt, så jag är så himla peppad! Kommit igång med att skriva egen musik, utvecklas hela tiden och ah, I LOVE IT!

Efter det stannade vi en runda på Center Syd där jag ÄNTLIGEN hittade ett par varm, rejäla vinterskor. Blev från Scorett, och dem hade kostat 1399kr, men på rean var dem för 900kr.. jag tvekade, men sen var dem helt perfekta. När man tittar på dem ser dem inget speciellt ut, men när jag satte på mig dem så tappade jag hakan så snygga dem var. Lätt värt 900kr. Fin kvalité som tusan, rejäl sula och riktigt fodrade. Man ska inte behöva frysa om tårna! ;)

Så köpte jag även äntligen nya The Sims 3 - Destination Världen. Så det är vad jag ska göra nu resten av min söndagskväll..


Mina underbaringar. Scorett, 900kr!



Skorna jag beställde från nelly.se på deras mellandagsrea, 249kr.

1 kommentarer
Postat av: C

Wow, det var ingen liten klack på de skorna. Se upp så du inte slår i taket bara :D :P

2010-01-10 @ 20:33:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0