16 februari '10

God förmiddag allihopa.

Denna dagen blir fylld med aktiviteter. När man inte har så mycket ledigt får man klämma in allt som behövs göras, och det man vill göra.

Så idag ska jag till banken, till Scorett på Center Syd igen men prata med chefen denna gång om hur man kan lösa det med mina skor. 900kr på rean, och de har gått i sönder där inne. Jag gick direkt och frågade skomakaren vad det hade kostat, 700kr sa han. Tjejen på Scorett förstod ju att man inte var så pigg på det, och ska man reklamera skickar dem ju i väg skorna lång tid, ska jag gå barfota då? Jag investerade ju i dessa skor för denna vintern som har varit ganska extremt jämfört med de andra åren. Jävla skit.

Sen när jag kommer hem ska jag spela in lite i studion till ett litet projekt bara, blir nog bra. Sen efter det ska mamma & jag bege oss iväg för att medverka på en storseans. Jag är ju otroligt intresserad i allt med det övernaturliga om vi ska kalla det så, så detta ska bli hur kul som helst. Det är ett känt medium som heter Terry Evans.

Så, jag får kicka igång min dag ungefär... nu tror jag!

För övrigt! Vad tycker ni om ballerina skorna här nedan? Hade inte dem varit perfekta till våren när man vill ha något lite finare, men inte klackar, på fötterna?

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0