Snart på väg igen..


Idag är det äntligen finare väder, inget regn. Wohooo!

Så om en liten stund drar jag iväg för att möta upp Eva Claesson för lite fotografering. Exakt vad det blir säger jag inte, men jag hoppas det blir några fina bilder jag kan visa er sen, hehe.

Imorgonbitti kl 7 reser jag upp mot Göteborg för att sen åka med bussen mot Örebro, vilket betyder att man kommer vara SÅ trött imorgon. Känns som om en Redbull bör inskaffas kanske? Det är vår nästsista spelning, helt galet. Det är liksom, redan över? Känns inte kul alls.. men jag har så många fina och vackra minnen att ta med mig resten av mitt liv, det känns helt fantastiskt.

Sen har vi sista spelningen i Stockholm på lördag, sen är det en rejäl avslutning för bara oss som ska ske, sen åker man hem på söndag.. kommer kännas konstigt, och tomt framför allt.

Men hösten har också någonting att bjuda på, och det ser jag verkligen fram emot. Hur mycket man än vill veta vad som kommer att hända om ett år, så är det en spännande och äventyrlig resa dit som man bara måste få uppleva, annars vore livet så tråkigt.

Nu blev det lite halvt djupt här, nu ska jag snart köra iväg så håll tummarna för att det blir bra! ♥


Sen sist jag blev fotograferad av grymma Eva, kolla in http://www.bildermedmusik.se!
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0