18 augusti '10

It's a beautiful day.

Okej, dagen är snart över. Men jag har inte haft tid att skriva något här idag, jag har haft en toppendag verkligen! Ett till jobb är planerat i februari redan, och ett annat börjar styras upp här nu redan i september. Ska bli så kul!

Jag började dagen med att åka och shoppa lite med brorsan som behövde lite nytt inför skolstarten nästa vecka. Efter det skrev jag lite musik, ska försöka få in det lite som en rutin i vardagen. Sen hade timmarna gått så snabbt att det var dags för mat, som jag stod för idag! Lagade gott kött med ris och bearnaiseås, nam nam! Fick godkänt av mamma, hon sa faktiskt: "Det var faktiskt riktigt gott".  TJOHOO! Lyckan spred sig i kroppen.

Nu mot kvällen mötte jag upp Ida och Niklas för fika, och jag har haft det så otroligt trevligt. Kom precis hem därifrån och har parkerat mig framför tv:n för lite mys. I min ensamhet. I mörker. Men vet ni vad? Det är mysigt, och jag känner hur kreativiteten blommar upp inom mig. Kommer nog ha sällskap av gitarren inom en timme.

Tack för en så fin dag, detta behövde jag verkligen.

PS Exakt en månad tills jag fyller 20 btw. Yeey!

1 kommentarer
Postat av: C

Och vad önskar lilla Madde i födelsedags present då? :D

2010-08-19 @ 06:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0