Lyckat!

Gud vad jag är glad, och trött! Hahaha!

Vi var först på loppis idag, och sen stack vi till Familia. På loppisen hittade jag en fast hemtelefon för 5 kr (putsade till den och den blev som ny!!!), och den är av amerikansk modell. Döball! Ni vet när tjejerna i typiska tjejfilmer slänger sig i sängen för att ringa den jättesnygga killen de precis blivit utbjudna av, en sådan telefon är det. Hahaha! Skitfin!

Hittade även en i princip ny svart väska med bra plats för 10kr, och en jättestor tavla som jag misstänker är från ett gym, för 10kr. Bilden ska bort, jag ville bara åt ramen! Haha, den är lätt över en meter i längd!

Sen på Familia fyndade jag verkligen i underklädesbutiken Triumph. Hittade en jättesnygg body som kostat 599kr, och fick ge 179kr för den. Dem har nästan 50-70% i hela butiken! Sen hittade jag även 3 par örhängen, vanliga silvriga på Glitter, en längre tröja och en t-shirt på Gina Tricot och en billig mascara på Cubus från Isador.

Jag är verkligen supernöjd! Men väl inne på Gina Tricot blev jag lite sur faktiskt. Idag på Familia var det en massa uppträden av bland annat sångerskan Sarah Dawn Finer. Inna på Gina Tricot så hamnade jag bakom henne i kökassan, och hon stod där framme och hade en massa kläder med sig, och provade tröjorna DÄR! What the fuck? Provrummen gäller för alla, och det blev inte bättre av att tjejen i kassan slickade henne långt upp i.. jisses. Näe, tyckte det var dåligt. Tjejen liksom hämtade massa kläder och tog på sig dem för att visa Sarah hur dem satt.. Jag tycker att även om hon är kändis så finns det gränser. Efter nästan 10 minuter där framme kom en annan tjej och öppnade andra kassan. TACK!

Så jag är jättenöjd med dagen, mamma & jag har haft jättetrevligt. Men nu är jag verkligen helt slut.. haha! Jag har börjat sova fruktansvärt dåligt nu, jag blir knäpp av det. Så när man väl är ledig känner jag mig som en zombie.. usch!

Ska knapra lite på godiset i gottepåsen nu hade jag tänkt. Mys! ♥



Bland annat vad jag shoppade idag, tröja 149kr från Gina. Mycket snyggare IRL!

1 kommentarer
Postat av: Jeppe

Fan va assnygg! :O

2009-09-27 @ 01:11:27
URL: http://ihawk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0