It's a beautiful day

Äntligen hemma igen.

Äntligen och äntligen egentligen.. det har ju varit en underbar dag. Innan kl 14 stack vi in till stan, för jag ville så gärna på invigningen av Öresundsteaterns nya lokaler där de håller till, och det var supertrevligt. Hälsade på Anders Kungsman och Per Ullberg, som lätt är två utav Sveriges bästa skådespelare. Att dem väljer att arbeta i Landskrona tycker jag känns som en ära, och det är så synd att fler inte uppskattar teatern i stan. Dem är FANTASTISKA. Älskar allt dem sätter upp, vad det än är, blir det succé. Verkligen värt det! I oktober ska jag faktiskt bjuda med familjen på en föreställning de ska ha, Tyrannosaurus Rex eller något sådant heter den, den bara måste jag se.

Efter invigningen som även innehöll ett fint tal av Torkild Strandberg (väldigt vettig man det där!), så satte vi oss i bilen och körde ner mot Malmö. Ett par vänner till oss som vi tyvärr inte träffat på länge (turnerar väldigt mycket nuförtiden) bjöd hem oss, och det slutade med några koppar kaffe, och massa prat i flera timmar. De tipsade om det ena och det andra inom musikbranschen, och det var bara så otroligt inspirerande och underbart att få sitta ner med så vettiga och trevliga människor i flera timmar och bara prata.

Jag är supernöjd med dagen, var även tvungen att handla mat innan vi åkte hem, så nu kl 21 kom jag precis hem, och ska snart sätta igång Clintans nya film "Gran Torino". Imorgon är det upp tidigt, ska nämligen vara i Billeberga kl 10 på Hälsomässan och hjälpa mamma! Ska bli trevligt!

Fick lite bilder på invigningen;


Precis innan invigningen! Närmst kameran har ni Per Ullberg, stans snyggaste karl.


Invigning på gång..


Öresundsteaterns nya lokaler är invigda. HURRA!

Nu ska jag kolla film och slöa tills jag somnar. Cheers!



0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0