Hemma!

WIHOOOO!

Vet ni vad? Idag kändes det riktigt bra på jobb.

Detta var min andra gång på jobbet, och fick börja med att stå vid grillen och sköta det, sen hade jag tidig lunch tillsammans med snällaste & raraste tjejen Nana, för övrigt gav hon mig världen finaste komplimang idag.. fy fan vad jag blev glad! Hon förklarade jättesött först och främst att hon inte är lesbisk, så jag skulle inte bli rädd, men hon sa rakt i ansiktet till mig: "You are SO beautiful! I mean, you're seriously too beautiful to work here.. Hahaha, you would look so much better in like, Gina tricot or something", haha, visst var det gulligt?! Jag rodnade som en fåne samtidigt som jag slängde in massa svettiga hamburgare, så sjukt snällt. Den komplimangen hon valde att ge mig gjorde verkligen hela min dag..

Men, idag började jag som sagt vid grillen, sen efter lunchen lärde jag mig pommes och allt det. Sen dök en assistans manager upp och frågade vad jag gjort nu hittils. "Stora- och små hamburgare, som jag kan hyffsat bra, grillen och nu pommes-avdelningen har jag gjort", sade jag till honom. "Bra, då ska du fram till kassan, jag står med dig hela tiden", svarade han. "MEN HERREGUD", lyckades jag nästan skrika ut. HAHAHAH! Blev fett nervös på två sekunder. Min andra gång på jobbet, och fram till kassan. Men vet ni vad? Det gick hur bra som helst. Typ 99% var sjukt förstående när man är under utbildning, och jag lyckades faktiskt förstå den mesta danskan, annars tog man det bara på engelska lite snabbt. Jag lyckade även snacka lite danska emellanåt, det kom väldigt naturligt! Känns hur bra som helst.

Så jag är supernöjd. Bland allt fett, alla svettiga hamburgare och alla illaluktande dressingar, så känns det faktiskt bra. Jag har överträffat mig själv om jag ska vara ärlig, trodde aldrig jag skulle klara det så bra som jag gör. Så nästa projekt är att ta sig in till själva Köpenhamn, till Skat Öresund och få danskt personnummer så jag kan öppna danskt bankkonto och få uträknat hur mycket skatt jag ska betala (i och med att jag pendlar ca 17 mil per dag tur/retur så blir det mindre skatt tydligen).

Vet ni vad jag glömmer hela tiden? Jag fyller år imorgon.


Godnatt allihopa, hörs imorgon!
1 kommentarer
Postat av: michelle

vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar Maddelään idag me blommor & blader, vi göra henne glader ja vi gratulerar maddelään idag!



Grattis på dig, hoppas du får en bra dag! :)

Puss & kram

2009-09-18 @ 00:05:59
URL: http://smjb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0