090915

God morgon!

Igår var det helt galet. Jag var ju och såg Pablo Francisco i Helsingborg.

Åkte dit med en enorm huvudvärk och gick därifrån med en ännu värre huvudvärk, men det var det verkligen värt. Jag hade en suverän plats, och det kändes nästan som om stället var fullsatt. Det var galet mycket folk! Nåväl, kvällen inleddes kl 20.00 av en svensk komiker som skulle dra igång publiken lite, sen följdes resten av timmen upp av 3 st av Pablos stand-up komiker vänner. Shawn, Ashley och Flip var dessa tre, och jag trodde jag ska skulle dö bara där. Flip Schultz såg jag förra gången när han & Pablo var i Sverige, år 2007. Då var han sjukt rolig, men igår var det bara bättre.

Efter en timme av skrattande presenterar dem Pablo in på scenen, och han var TOTALT crazy! Precis som Flip var han grym roligt för två år sedan, men detta här var ÄNNU bättre. Han drog en massa nya skämt och publiken bara skrek. Det var underbart.

Tyvärr fick man inte alls ta bilder osv, och i och med att jag i princip satt längst fram så var det kört. Lite synd, men jag måste bara säga att ni som förstår engelska, gå och se Pablo & hans vänner nästa gång de kommer till Sverige. Man vill inte missa det! 2 timmars garv är något jag inte tackar nej till, och det är värt varenda krona.

Nu sitter jag här lite yrvaken fortfarande, klockan är efter 9, och ska förbereda mig inför jobb idag. Första dagen. Nervöst? Nja, inte jobbet, men tåget. Jag har aldrig åkt tåg själv, och nu ska jag hitta rätt ända till Köpenhamn. Good luck. Men jag vet inte.. får se hur det går. Känns sådär kan jag säga..

Nej usch, borde förbereda min lunch jag ska ha med mig. Är borta länge idag. Tåget går 12.22, och jag är inte hemma för 21.38 ikväll.. jippi.

Som sagt, inga bilder sen igår. Men när Flip är på nya platser filmar han alltid publiken med sin lilla kamera, så klicka på länken nedan, så kommer ni se hur det såg ut i Helsingborg igår!

http://www.flipisfunny.com

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0