090912

God Förmiddag!

Vaknade vid kl 9 idag, och oj vad dimmigt det var ute. Men det försvann efter ett tag såg jag, så nu är det jättefint väder.

Idag har jag lite att göra faktiskt. Från kl 10 - 17 är det invigning av Teaterns nya lokaler bakom muséet i Landskrona, och själva invigningen är kl 14, då tänkte jag komma förbi och kolla hur det är ett litet tag, och sen efter det är vi bortbjudna till ett par vänner i eftermiddag. Så det blir full fart! Haha! =)

Kan någon tipsa om något gott & enkelt man kan ha till frukost? Är så dålig på det, och nu efter att jag varit sjuk har jag bara tappat all aptit för frukost. Så något enkelt men samtidigt väldigt gott hade jag väldigt gärna tagit emot tips på!


1 kommentarer
Postat av: Linus

Jag tycker att gröt är en underskattad frukost. Havregrynsgröt går snabbt att göra och är nyttigt, men är kanske inte så gott att man vill kasta sig i det på morgonen. Mannagrynsgröt är mycket mer lättätet. Lite mjölk och lite kanel, en klick sylt (eller nå't) annat i gröten så...mums! Kan också göras på grahamsgryn om man vill vara lite nyttigare. Smakar ungefär likadant, men innehåller mer fiber.

2009-09-13 @ 13:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0