Redo

Jag är himla pepp inför imorgon!

Det ska bli väldigt mysigt med en egen liten konsert faktiskt, väldigt spännande. Hoppas dock det kommer folk, för jag måste säga att affischeringen blev alldeles för sen, dåligt tycker jag, men det är inte så mycket man kan göra åt det nu. Vi har försökt att sprida det till människor ändå, och jag hoppas vi har lyckats.

Jag tror att jag vet vad jag ska ha på mig. Kommer inte bli klänning, för vi ska sitta på härliga barstolar, inte så trevligt om man råkar glömma korslägga benen. HAHA! Nådigt pinsamt hade inte det varit? Jaja, haha!

Faktiskt, så har jag färgat håret ikväll! Ingen kommer se skillnad ändå visserligen.. haha! Jag färgade bara den solblekta plätten på skallen. Haha! Jag hatar verkligen att vistas ute på sommaren, men man kommer ju inte undan alltid, och mitt hår kan bli solblekt precis som alla andras. Så mitt hår var mörkbrunt/svart i hela håret förutom längst upp där det var en ljusare nyans av mörkbrun som inte var så himla fräsch tyckte jag, så jag gjorde så att hela håret blev i min naturliga hårfärg, och det blev lyckat. Glansigt, mjuk och fräsch, najs!

Jag hörde en fågel viska i mitt öra, att någon snäll människa kommer fotografera konserten imorgon, och att min mor såklart kommer filma det, som alltid, hahaha! Det uppskattas enormt, och jag hoppas jag kan dela med mig av någonting här!

Nu blir det att sova för min del, så man är utvilad till imorgon.

Godnatt på er! ♥

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0