Loppisfynd & ångest

Nu har jag & mammsen kommit hem. Vi åkte till några få loppisar en bit härifrån och fyndade faktiskt lite. Jag hittade bland annat ett smyckesskrin i form av en gammal symaskin, skitfin, för 20kr. Sen hittade jag en tekanna, rund och söt som jag letat efter länge. Denna passade perfekt, för endast 35kr. Sen hittade jag en svart tröja från Gina Tricot för 25kr, som var i princip oanvänd, och sen ett skärp för 20kr. Allt för 100 kr, passar mig utmärkt som inte fått min första lön än, haha.

Idag är jag helt sjukt trött, fy fan. Känns som om man sovit någon timme inatt bara, men jag sov ju nästan 10 timmar! Vad är det med kroppen när det blir så? Usch, blir inte bättre av att man har ångest inför jobb imorgon, haha.

Nåja, idag blir det en jäkla god middag iallafall. Fint kött med potatisgratäng, mums. Sen ska vi kolla på den sista hyrfilmen och bara mysa. Det är ju fruktansvärt dåligt väder här, haha. Blåser som tusan, nästan storm, också regnar det på det. Så ska sitta inne resten av dagen, ska nog läsa lite, och knapra på godiset sen igårkväll.

Här är två av mina nya fynd iallafall, tekannans bild blev oskärpa såg jag.. hahaha, men strunt i det.







0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0