Inget problem

Problemet är löst.

Jag vet nu vad jag ska ha på mig ikväll, haha. Men däremot är jag lite pissed på en annan sak. Jag är så trött på konflikträdda människor. Som istället för att ge dig ett ärligt svar, låtsas som om de inte hört någonting alls. Irriterande? Ja. Fegt? EH JA.

Antagligen är det så pass irritererande bara för att man själv säger rakt ut hur läget ligger till, självklart är jag aldrig elak, men det är fan bättre att säga hur det ligger till än att bara låtsas som om ingenting har hänt. Men jag slutar aldrig bli förvånad. Usch säger jag bara.

Nåja, Niklas kommer om ett tag, och då ska vi in på genrep med Öresundsteatern. Det ska bli så himla intressant. Jag är jättenyfiken på hur Cabaren "Halli Hallå" kommer se ut, haha! Spännande som tusan, men jag är säker på att ni som inte är där kommer missa någonting. Precis vad som helst kan hända, och jag menar verkligen vadsomhelst!

Tror inte jag kommer få några bra bilder ikväll heller, då det är samma lokal som vi spelade i sist, mörk och mysig, vilket betyder skitbilder med min kamera, hahaha! Hoppas någon kommer dit och tittar iallafall, hade varit trevligt.

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0