091020

Idag är det äntligen dags!

Den efterlängtade konserten ska ske idag, på Pumphuset i Borstahusen, Landskrona, och den börjar kl 19.00! Kom väldigt gärna dit, ju fler desto bättre blir det!

Själv så ställde jag min klocka på 09.30, men när jag vaknade 10.29 av ett sms, och tittade på min klocka, så stod den fortfarande på 09.30, men hade inte ringt. TYPISKT! Nu har jag ju dock fått sova, men känner mig inte mer utvilad för det faktiskt, så får bli en kopp kaffe lite senare, haha.

Klockan 14 ska jag iallafall in till stan och ha ett genrep innan konserten, efter det blir det hem och göra sig iordning och sen in till Pumphuset. Tror jag vet vad jag ska ha på mig, för klänning kan jag nämligen inte ha, vi ska sitta på barstolar.. Blir lite fel med kort klänning då. Så får nog bli ett par svarta jeans, med någonting till.. eller om jag tar ett par ribbade svarta tights och någon längre tunika till? Ah, fasiken. Får gå upp och kolla vad jag har en gång till..

Nu ska jag borsta tänderna och ta på linserna efter en jättegod frukost bestående av äggröra, och en kopp varm oboy med massa grädde, mums!

Vi hörs senare! =)

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0