091016

ÅH HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vet ni vad? Efter 13 års längtan sker det äntligen.

Jag ska se Whitney Houston live nästa år. Biljetten är beställd, och jag sitter skitlångt fram.

Jag började lyssna på henne runt 6 års ålder, och varje dag lyssnade jag igenom minst en utav hennes plattor, för att, när jag var yngre hade jag det tufft i skolan, och för att hålla humöret uppe lyssnade jag på musik och sjöng. De absolut första jag lyssnade på var Queen, efter det följde Billy Joel, Stevie Wonder (som jag såg förra året!!!), och sen när jag nådde 6års ålder fick jag min första Whitney Houston skiva.

Genom att lyssna på hennes skivor, sjunga med, så drömde jag och försvann lite från den jobbiga vardagen när det hade varit tufft i skolan. Jag kände hopp, och jag drömde varje dag om att få se henne live. Nu kommer detta ske. Jag är så jävla glad.

Även ifall jag inte tyckte om den nya skivan kommer jag gå på konserten. Den nya plattan innehåller producenter jag inte alls uppskattar, och låtvalen är inte de absolut bästa.. men resten hon har gjort uppskattar jag ju, och det är därför jag kommer se konserten. Man ratar ju inte en konsert med en artist man verkligen uppskattar bara för att en platta gick åt helvete, eller hur?! Haha!

Det är pappa jag ska tacka, det är tack vare honom som vi fick biljetterna. TACK PAPPA!  Jag är så otroligt tacksam för denna möjlighet, och jag längtar redan till den 8:e juni 2010.

Nu måste jag smälta detta, haha! Sen ska ni få se de äckligt snygga skorna jag beställde hem från Nelly.se.. alltså, i verkligheten var dem ÄNNU snyggare. Herregud!


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0