091002

OMG.

Hann inte alls blogga imorse, haha. Vid 06.00 steg jag upp för att köra min mor till tågstationen, hon ska nämligen på kurs så det gjorde jag mer än gärna för henne. Sen åkte jag hem och försökte sova lite, gick sådär kan jag ju säga.. Skulle iallafall ta tåget 09.22, så körde in.

Väl på tåget var det drygt som FAN. I och med att dem stängde av bron ett tack pga. Barack Obamas besök, så var det många som tog det tåget jag tog..  Det var inte klokt så mycket folk det var. Sen lyckades jag ju hamna framför en medelålders japansk man som endast gäspade, sträckte på sig och pilla i nästan hela vägen från Malmö till Köpenhamn. Inte så trevligt tyckte jag.

Jobbade från kl 11 - 15, och stod för det mesta i kassan. Träffade ett par störthärliga göteborgare som blev jätteglad när det var en svensk i kassan. Hahaha, dem var sjukt trevliga!

Så först nu kom jag hem, klockan är lite efter 17, och jag & brorsan ska beställa hem pizza. Jag & Niklas måste repa igenom det absolut sista innan morgondagen.. så jobbigt att vi ska börja så tidigt imorgon, jag vill sooooovaaaaa! Jag vill sitta uppe jättelänge och kolla på meningslösa program och äta pizzarester. Men det får bli imorgonkväll istället.. haha.

Plattade håret igår också, och shit vad jag blev nöjd. Har haft lockigt väldigt mycket nu när jag ändå jobbar, och inte orkat fixa det mer än luggen, så igår ville jag platta det så det är fint till spelningen imorgon, och vilken chock jag fick. Mitt hår har blivit mycket längre på kort tid, trodde verkligen inte det hade blivit SÅ långt. Trevlig surprise det!

Nu ska vi äta lite pizza, sen är det rep! =)


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0