Äntligen!

Wohooo!

Jag har hittat en jacka, för 599kr på Vero Moda. Dock så var det den absolut sista, och den har några små svarta fläckar på ena vänstra armen, vilket inte är så kul, och dem kunde inte riktigt sänka priset för att folk har utnyttjat det där förr. Alltså har dem tagit sönder jackorna och sen påstått att dem var så, och det är ju jättetråkigt..

Men tjejen var megagullig, och skrev på kvittot att om jag kommer in i en annan Vero Moda butik någon annanstans, så får jag byta den och hon har skrivit under och allting. Så jag tänkte kolla i Malmö också ifall dem har en sådan där, men jag verkligen älskar den. Jag vill inte ha dun, speciellt inte efter det som kom fram förra året, att dem sliter av dunet från gässen när dem LEVER! Fruktansvärt. Jag är så himla emot sådant. Jag klarar inte av att ha äkta päls, och jag vill verkligen inte ha äkta skinn heller för den delen.. allt jag äger är skinnimitation och fuskpäls, och inget dun. Känns verkligen bra!

Jag är supernöjd, jackan är verkligen grymt snygg. Figursydd, 100% polyester och har ett snyggt skärp i midjan. Den är inte kritvit, utan mer naturvit och liiiiite glansig. Ni ska få se den sen, för nu måste jag städa upp lite på mitt rum. Kaos är det vad man kan kalla det. Jag vet inte vart jag ska lägga alla mina kläder osv..

Yeah, I know.. I-landsproblem. Men ändå ett problem! =)



0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0