091128

God morgon allesammans!

Lördag idag.. jobb hela dagen för min del. Är uppe med tuppen idag för att hinna med allt. Ska även säga hejdå till älskade pappa.. han reser iväg nu till Karibien för att spela där en hel månad, vilket betyder att han alltså missar både julafton och nyår.. kommer sakna han väldigt mycket. ♥ Vi ses först den 2:a januari igen..

Sen idag ska jag jobba kl 12 - 18, det känns okej ändå. På lördagar är det fart hela tiden, men jag har dock hört rykte om att vi (förhoppningsvis inte idag), ska ha på oss tomteluvor i kassan.. HAHAHHAHA! Mina kinder kommer vara lika röda som tomtemössan. Men sådant får man bara bjuda på.. kan väl vara roligt, haha! ;)

Jag skrev ju om en plattång för några dagar sen, och jag troooor jag ska köpa den. Är det någon här som har en ghd plattång som kan berätta lite hur den är i jämförelse med andra plattänger? Jag har väldigt tjockt hår och behöver en som får håret att ligga fint, och framför allt se fint ut. Med vissa plattänger ser håret bara megarisigt ut, det är inte roligt!

Nu ska jag gå och göra mig iordnind. För övrigt, I.D Bare Minerals är det bästa som hänt min hy! Haha, unbelievable!

Puss!
2 kommentarer
Postat av: Anonym

ghd är den bästa plattången som finns, så är det bara!

2009-11-28 @ 11:53:22
Postat av: C

Tomteluva, jag är helt säker på att du hade passat fin fint i det :D

2009-11-28 @ 21:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0