091104

Hej allihopa! ♥

Idag har det varit helt OK på jobb. Jag, Ihab och Murat öppnade restaurangen själva idag och det gick jättebra, förutom att jag betedde mig som en zombie. Vaknade en gång i timmen inatt (jag skojar inte!) pga. stormen! Så jag är lagom död idag kan jag informera er om, haha.

Men jobbet gick bra som sagt, stod i kassan hela dagen för övrigt. Sen när jag skulle åka hem och tittar ut genom de gigantiska fönsterna på Field's, vad ser jag? SNÖ! Haha, jsg suckade för mig själv och förstod direkt att det är svinkallt ute, snön smälter direkt, och det är halt. Hade jag rätt? Japp!  

Jag & pappa ska snart repa när vi ätit middag, ska ju spela på två begravningar nästa vecka. Men för att berätta något betydligt roligare än det, så är jag en utav de 35 utvalda tjejer av alla ansökningar som ska få gå på audition för Kvällspostens Lucia! Hur kul är inte det?! Jätteroligt, jag blev jätteglad. Det hade varit fruktansvärt roligt att bli en utav de 10 finalisterna som blir Luciakandidater, ååh så spännande det hade varit!

Sen fick jag även hem min Mexx kavaj som jag köpte på tradera för 71kr! Sen var det ju frakt på 44kr. Så för 121 svenska riksdaler har jag fått hem en mycket fin kritstreckrandig kavaj, som är i storlek 32 (brukar inte kunna hitta det överallt..), och den satt perfekt på mig. Som om den vore skräddarsydd. TACK!

Det enda negativa idag är väl att min lön fortfarande inte kommit. Kommer den inte imorgon blir jag förbannad.. jag lever på 22kr för tillfället.. inte så trevligt.

Ikväll är det Grey's Anatomy, jag längtar!

Glöm inte att rösta på mig i Next Star Spotlight, jag är Spotlight nr.2! Rösta HÄR!


Nya kavajen. Bild lånad av säljaren!

1 kommentarer
Postat av: Anonym

va fin den är !

2009-11-04 @ 17:57:02
URL: http://roksa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0