2009.05.29

DET ÄR HELG!!! Skööööönt.
Men någonting deppigt är att The Eagles spelar på Malmö Arena ikväll, och jag har ingen biljett. BUHUUU! The Eagles är ett sådant band som aldrig spelar fel. Det är perfektionism. I LOVE IT! Så alla ni som ska dit ikväll, ha så underbart trevligt... Önskar man hade råd till en biljett, men just nu har jag inte 800 spänn över, tråkigt nog.

Men, idag har jag fått MVG i ytterligare musikkurser vilket glädjer mig, det känns riktigt bra att ha MVG i nästan alla kurserna ska jag säga.. och det har jag inte fått gratis, utan jag har kämpat för det som fan. Det har inte varit någon dans på rosor!

Imorgon blir det Tyskland för familjens del, och det blir att gå upp föööör tidigt.. 06.15 ska vi ta båten från Helsingborg. OUUUH! Jag kommer ju verkligen snarka mig igenom hela vägen till Danmark.. men sen får jag ju hjälpa till att köra, men det är bara kul! ;)

Nu blir det lite mat, sen ska jag repa med pappa är det tänkt, men jag ORKAR INTE! Hahahaha, det är ju fredag.. Kommer det någonting bra på tv ikväll förresten? Någon som kan tipsa om någonting riktigt bra? =)

1 kommentarer
Postat av: Tony

Helg e skönt ju ;) kan det vara Gina tricot tröjan för 49 kr du flachar upp lite här i svart och vitt..? :D

Grattis till ditt MVG!! :D

2009-05-29 @ 17:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0