2009.03.25 - Lagom trött!

Woooow vilken lång dag, jag är helt sjukt trött.
Började skolan vid kl 9, och hade musik.. slutade väl vid 13 tiden tror jag?
Stack ner på stan med Michelle en runda, kollade runt i olika butiker, blev kär i det ena och det andra plagget, och sen tog vi en kaffe på Subway, Michelle bjöd på en kaffe, megagott! Tack Chellisen! <3

Sen bar det av till körskolan åter igen, gjorde slutprov på datorn och pärmprov, gick helt okej, men ska dit imorgon igen.. Och på måndag kommer jag i princip bo på körskolan hela dagen, haha! Slutprovet är nu på tisdag, så finns ingenting att be för på måndag, bara att plugga, men jag ska fan fixa det! Har ju skitbra resultat på alla prov jag gör på själva körskolan! Bara inte nervositeten tar över på tisdag.. men det ska nog ordna sig. Kan jag tygla mina nerver inför 15 000 pers på Olympia Stadion i Helsingborg bör jag kunna göra det framför en sketen dator, eller hur? ;)

Hälsa på farmor en stund också efter körskolan, hon fyller ju år imorgon! Men hinner tyvärr inte dit, bara plugg som gäller! Men hon var lika glad för det, haha! =)
Köpte SOLO's nya tidning på väg hem, ska bli skoj att läsa. Längtar alltid tills den kommer ut, den är så jäkla bra! Klart de andra tidningarna om mode m.m. också är bra, men SOLO är lätt bäst, helt klart.

Nu ska jag kränga pytt i panna, sen en vända till studion tror jag, och sen ska jag fan slänga mig i soffan och läsa SOLO, megamys!
1 kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det kommer gå bra på tisdag, det fixar du! ;)

Ja, vi hade trevligt idag. Usch, varför kan man inte vara rik? HAHA, livet hade varit sååå mycket enklare då! <3

2009-03-25 @ 20:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0