Väldigt lyckat!

Halloj!

Denna dagen blev minst sagt lyckad. Mamma & jag drog som sagt iväg på loppisrunda, och det blev en rejäl runda.. ca 7 timmar var vi nog borta på olika äventyr.

Jag har hittat kläder (sjukt snygga), smycken, porslin m.m, och sen tog vi även en liten snabb runda till IKEA. Jag skulle bara ha en fin bild där inne (som för övrigt var slut), och kom ut med fyra små vasar, och ett nytt fint skrivbord! Skrivbordet kostade knappt 700kr, och var suveränt! Storleken var perfekt, för jag har ett jtätestort skrivbord som tar upp alldeles för stor del av mitt rum. Jag har ganska stort rum, men snedväggarna förstör det hela.. så man får planera en del!

Jag satte ihop hela skrivbordet helt själv (stolt!)! Så nu är jag väldigt trött efter bilkörning, spring och meck med skrivbord.. Nu blir det att sätta sig framför tv:n, eller om det blir xboxet.. får se!

Lägger upp bilder på mina fynd under morgondagen, tvättar de flesta plaggen just nu. Men tills dess så ska ni få se det fantastiska IKEA bygget jag lyckades med! :D


Såhär såg det ut från första början..


Arbetet är igång! Skruvar och ritningar hit & dit!


FÄRDIGT! Enkelt och vitt skrivbord, precis som jag vill ha det! :) Perfekt för min laptop.. Wohoo!!

1 kommentarer
Postat av: Niina

Man kan nog inte gå tomhänt ut från Ikea. :)

2009-07-01 @ 12:45:19
URL: http://nikula.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0