2009.06.30

Månadens sista dag är kommen.

Sista studiebidraget kom in idag, deppigt nog, och inga jobb verkar det finnas. Har sökt diverse, men man är ju verkligen inte ensam i Skåne med att vara arbetslös.. dock verkar det som om betygen är meningslösa i arbetslivet. Hmpf.

Livet är komplicerat, men det visste man redan. Men arbetslöshet är någonting jag absolut hatar. Jag är inte den typen av männsika som kan acceptera det och njuta av ledigheten medans man kan, jag är verkligen inte det, och det hatar jag samtidigt. Suck...

Måste ringa doktorn imorgon också. Har i över ett år haft en knöl bakom käken/under örat, men har aldrig varit något problem. Nu har den börjat göra riktigt ont. Rör man den gör det jätteont, och ibland känner man en strålande smärta.. plus att jag börjar få smått ont i halsen, så jag hoppas verkligen det bara är en vanlif infektion i halsen och att knölen råkat hänga på där. Den är stenhård och gör superont, jäkla skit. Får ge mig imorgon och faktiskt ringa läkaren.. man har inget val. Bättre det än att gå och oroa sig.. tycker jag..

Någon som har en aning om vad det hade kunnat vara eller som har/haft något liknande? Dela gärna med er, jag är nyfiken och hungrig efter information.

Nu blir det att kolla om det finns lite jobb, som vanligt. Får se vad som annars händer idag..
1 kommentarer
Postat av: Kissdockan

Jag har också sån knöl ibland!

O ibland är den mycket större än annars, o då kan den bli öm.

Jag vet inte hur väl det stämmer, men en killkompis till mig sa att hans syster också brukade ha det o att de då hade uppsökt en läkare som sakt att det berodde på något förhöjt värde av ngt (vet inte exakt vad), o att det inte var farligt. Och att det är något som tjejer brukar få :S haha!

2009-06-30 @ 12:53:45
URL: http://kissdockan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0