2009.06.22

God Morgon!

Solen gömmer sig bakom molnen, idag igen. Får hoppas det spricker upp senare, det har dem faktiskt lovat på vädret!

Vad händer idag? Jo, arbetsförmedlingens hemsida kommer jag besöka stup i kvarten, men jag ska faktiskt montera ner mitt gamla skrivbord, röja undan och städa upp lite och sätta dit mitt nya skrivbord också! Ska bli kul att se hur det ser ut faktiskt!

Igårkväll var det faktiskt så att, jag för första gången på länge, sedan projektarbetets inlämning ungefär, faktiskt satte mig ner och började skriva en låt. Personlig tycker jag det jag åstadkommit hittils av den nya låten är superfint, och hoppas på att kunna ge den en rättvis fortsättning. Det kändes bra faktiskt, men jag kan säga att det känns svårt att hitta inspiration just nu. Arbetslös, bor kvar i hålan jag inte tycker om.. Ja, en massa gör att man känner sig omotiverad och bara vill dra täcket över huvudet, men jag lyckades börja skriva en låt i alla fall, så hoppet är ju inte ute! =)

Ska försöka äta frukost.. är vrålhungrig. Synd att man är så kräsen ang. frukost trots att det känns som om man kan svälta ihjäl... Kan inte någon komma med inspiration till en god frukost? Tips? Jag hade uppskattat det till tusen!
1 kommentarer
Postat av: Julia

Sv: Yepp, men det har blivit bättre nu än hur det var i början, har bara lite ont i halsen och är jämnt och ständigt trött i kroppen men är relativt pigg ibland så, jag klarar mig nog ;) tack :)



vill höra låten du hade skrivit, säkert jättebra!



aha, tack! Ändrar färger och teckensnitt hela tiden, men det vill inte som jag vill.. koder är ondskan själv.



haha tack så mycket ^^ kramar!

2009-06-22 @ 16:14:40
URL: http://konstavlillamig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0