2009.06.21

God Morgon!

Denna morgon är molnig, men lagom varm trots det. De har lovat fint väder till morgondagen så jag håller verkligen mina tummar! Jag tycker vi ska få en supervarm sommar nu så vi kan bada och ha de där mysiga, svenska grillkvällarna..
Nog om det!

Idag är det loppisrunda som gäller. JAAAA! Hela familjen vaknade precis (!). Mamma, speciellt mamma, brukar aldrig sova till längre änr 8, fast det är helg.. hahahha! Så när jag kom ner först idag när kl var 09.15 fick jag en chock. "Sover mamma fortfarande?!?!?!", tänkte jag. Ja, det gjorde hon. Det är jag glad för, för första gången på länge fick mamma sova ut! Hon var också glad för den delen.. Hahaha! Hon vaknade och frågade mig vad klockan var; "09.30 är den mamma..", svarade jag. "Guuuuuud vad gött", svarade hon. Hahaahaha!

Nu är det tänkt att jag ska äta frukost, men jag är inte sugen på något bröd här hemma alls. Det enda jag kan tänka mig är uppvärmda små baguetter, ni vet sådana man kan köpa i paket? Supergoa när de är varma, speciellt när smöret smälter, då brukar jag lägga en liten ostbit på. ÅH VAD GOTT! Måste köpa det sen..

Drar iväg sen i alla fall, och får hoppas på att man hittar någonting skoj på loppisarna, alltid kul att göra fynd! ;)

- Madeleine
1 kommentarer
Postat av: trisnic

om du ska va så dålig på att komma på msn får du langa mobilnummer istället!;) \\trisnic

2009-06-21 @ 22:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0