Nyinköpt!

Wow vilken dag! Mamma & jag drog iväg tillsammans mot Väla Loppis och själva Väla efter hennes jobb. Det har varit så trevligt! Vi stack till Väla Loppis och hittade inget speciellt, de börjar bli så himla dyra nu. De är ju populära, men jag tycker hela syftet med loppis försvinner när de tar 500 spänn för ett litet bord som nästan knakar sönder?

Nåväl, hittade något halsband eller så, sen drog vi vidare. Inne på Väla hittade jag ett par satinshorts, som jag redan har i både svart och ljus turkosa färg, men nu hittade jag dem även i vita. De är skitsnygga! De har hög midja och har en dragkedja där bak, skitsnyggt! Sen igår shoppade jag även en liten topp på rean på Kappahl, och en grymt snygg jeansskjorta (se nedan) på märkesoutleten som finns på Center Syd! Endast 99kr kostade den och är tusen gånger snyggare än de från Gina Tricot m.m. Detta märket heter "Park Lane", suveränt märke. Jättesköna kläder har dem! =)

Dagens fynd blev en sammetsklänning från BikBok för 199kr, och de vita satinshortsen som sagt, plus en vanlig baströja från Gina. Jag är supernöjd! Har fyndat som bara den nu dessa dagar och det är härligt att uppdatera garderoben lite!

Nu ikväll har vi käkat pizza, det var MUMS! Sen har vi även hyrt film och köpt lite godis, så det är så kvällen ser ut. Imorgon blir det upp tidigt. Dop kl 12.00, och sen bröllop på eftermiddagen flera mil bort. Fullt ös, det gillar jag!

Ha en mysig kväll allihop! ♥


Min nya jeansskjorta, love it!
1 kommentarer
Postat av: Kissdockan

Gud vad najs att hitta en så snygg jeansskjorta för 99kr! :) I am avundsjuk!

2009-08-02 @ 14:05:48
URL: http://kissdockan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0