Karneval

Var inne på karnevalen ikväll, det var helt okej. Vi besökte farmor en runda först, och när klockan var lite efter 20 begav vi oss ner mot karnevalen och var där i 2 timmar. Vi hoppade Timbuktu, det blev kallt som sören och vi blev trötta, så vi stack hemåt! =)

Väl nere på stan träffade vi på en massa vi kände, haha! Supertrevligt, det är bara dessa dagar du i princip kan finna alla landskrona bor på ett och samma ställe, haha! ALLA är ute i princip. Blir mer imorgon och på lördag, då är folk lediga! ;)

Imorgon är det dock spelning för min & pappas del, så vi beger oss till Campingen i Råå, Helsingborg, för att lira återigen! Det ska bli trevligt, så trevlig personal som jobbar på restaurangen, man kan inte göra annat än att trivas! Så det får bli lite mer karneval på lördag! =)

Just det, ska till Arbetsförmedlingen imorgon förmiddag vid kl 11, ska träffa en handläggare.. Jisses, får se hur det går. Avslutar denna kväll med en bild, på inte allt för pigga moi, i en orange tröja (tur bilden är svart & vit) som jag fick från Allsången igårkväll, hahaha! Inte så charmigt.. Öhrm.

Godnatt people! =)

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0