2009.07.05

Good Morning!!!!

Gårkvällen blev trevlig den också, vi lirade soft musik till klockan 22 då det inte kom fler gäster.. vilket läge Strandpvailjongen har! Fantastiskt..

Men oj vilken skillnad det är på två spelningar, med bara två mils avstånd.. Men så är det i alla fall, och jag klagar inte. Det var skönt med en soft kväll igår, men jag har hört rykten om att vi kanske, BARA kanske, har en spelning nästa fredag också.. håll tummarna, det hade varit störtkul!

Sen på onsdag denna kommande vecka, ska jag ju sjunga på Allsången i Landskrona, tillsammans med Anki Nilsson och Hasse "Kvinnaböske" Andersson! Det ska bli skitkul! Jag ska sjunga en svensk låt, antagligen tillsammans med Anki Nilsson, också ska jag sjunga låten "Power of Love" som solist.. Kom gärna dit om du inte har något annat för dig. Den 8:e juli kl 19.00 i Slottsparken i Landskrona, och håll tummarna för fint väder så det kan bli en mysig kväll.

Ingen har väl missat att Landskrona karnevalen börjar nästa vecka? Ska bli skitkul och jag hoppas även där att vädret blir fint, det är mysiga kvällar man har fått uppleva i samband med Landskrona Karnevalen! =)

Nu ska vi snart iväg mot Malmö, ska till IKEA och lite sådant, så jag får väl börja göra mig i ordning! Här har ni lite bilder sedan gårdagen i alla fall, tyvärr gör inte bilderna verkligheten rättvisa, men på ett ungefär! =)




Underbara Strand!
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0