2008.12.17 - Projektarbetet igång igen!

Nu äntligen, idag fick vi rätt på studioutrustningen vi köpt, och HERREGUD SÅ BRA!
Kristallklart ljud, och jag håller på att dö så underbart det är. Att äntligen kunna ta i som fan när man sjunger, utan att det blir dåligt ljud.. Himmel!

Så idag har jag suttit väldigt länge och jobbat med projeketet, och det känns underbart. Spelade b la in en låt som heter "Hello", som är en cover på en utav Evanescence låtar. Den är otroligt vacker, och den känns verkligen mig.

Till slut efter många klick på datorn, irriterade stunder och små utbrott på datorer, så fick vi ihop ljudkortet med datorn, och tro mig, Motu 828 mk3 är avancerat, man får inte räkna med någonting annat, men det är fan svårt när man bara får en manual på jättesvår engelska, men det gick till slut.

Musiken är en redan färdig bakgrund, innehåller mestadels piano. Hittade den av en ren slump idag och hade glömt bort den låten, kände direkt att den måste vara med i mitt projektarbete, för den säger så mycket om mig, väldigt djup låt!

Så inspelningen började, och mixning har också gjorts. Dock måste finputsningen göras, och några småsaker ska ändras, men annars hade det blivit hur bra som helst.

Dock så har jag fått problem med min ÄLSKADE systemkamera, så just nu är jag sjukt ledsen... Ska ner till Media Markt på lördag och se om dem kan fixa den.. Min älskade kamera, jag började ju storböla när den inte ville fungera som den skulle.

Så tyvärr ingen egen bild idag, tänkte ju fotografera min vackra studioutrustning, men that's life.
Istället får ni en bild på den musiker som inspirerat mig otroligt mycket!

(Sammanlagd arbetstid: 4 timmar)


Ja, ett geni är han verkligen! Tony Kakko!

1 kommentarer
Postat av: Ahå

Där har vi honom, guden i människoformat! ^^ Har du hört Sonata Live? :)

2008-12-19 @ 10:23:09
URL: http://superahoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0